logo site în format text 'totul despre cafea'
boabe de cafea, cafea, cafea verde, cultivare, ferma, ferme, flori de cafea, fructe de cafea, padure

Cel mai mare fan Starbucks transforma paharele folosite in opere de arta

Un cafegiu din Ohio a gasit o metoda creativa de a recicla paharele de unica folosinta de la Starbucks.

Josh Hara, directorul de creatie al agentiei de publicitate Resource Ammirati din Columbus adora sa deseneze in timpul liber asa ca anul trecut, facand drumuri zilnice la Starbucks, i-a venit inspiratia de a desena pe paharele de carton in care isi lua cafeaua in drumul spre birou.

Dupa ce a postat rezultatul pe Instagram si Twitter sub hashtag-ul #100CoffeeCups, operele lui de arta au atras atentia si interesul a mii de useri de peste tot din lume.

„Sa iei ceva ce vedem zilnic, ceva ce de cele mai multe ori ajunge sa fie aruncatla cosul de gunoi si sa il transformi intr-o opera de arta este ceva ce pare sa fi atras si mai mult interes”, a declarat Josh Hara pentru The Telegraph.

Creatiile lui au pornit de la desene cu animale dragute si au ajuns pana la subiecte mondene, cum ar fi Kim Kardashian.

Josh spune ca suprafata paharelor de cafea de la Starbucks este perfecta pentru desenele lui pentru ca este deschisa la culoare si perfect neteda si ca desenele lui nu ar fi avut un impact asa de mare daca ar fi folosit coli de hartie simple.

Pana acum a decorat 78 de pahare de cafea si intentioneaza sa le termine pe restul de 22, pentru a ajunge la 100 de mini opere de arta.

Desi prestigioasa companie nu a remarcat pana acum operele de arta ale lui Josh, el va continua: „Desenez de cand eram copil. Intotdeauna mi-am dorit sa traiesc din asta. Dar am facut alegeri mult mai practice in ceea ce priveste cariera mea. Insa nu am incetat niciodata sa desenez. Si multumita cafelei zilnice pe care o iau de la Starbucks, probabil ca nu voi inceta niciodata”

 

Ultimele articole