logo site în format text 'totul despre cafea'
boabe de cafea, cafea, cafea verde, cultivare, ferma, ferme, flori de cafea, fructe de cafea, padure

Prima cafenea din Japonia avand ca tema aricii, s-a deschis la Tokyo

hedgehog-cafe-TokyoAsemenea cafenelelor care au ca tematica pisici, caini, bufnite, iepuri, soimi si chiar serpi, o noua cafenea din Tokyo are ca tema aricii, oferind localnicilor o noua varianta de a petrece timpul liber.

„Clientii de la Harry” – o piesa de teatru despre harinezumi, cuvantul japonez pentru arici – a fost punctul de pornire pentru a petrece timp intr-o incapere luminoasa din cartierul de distractie Roppongi, in care 20 – 30 de arici, de diverse rase, traiesc in acvarii de sticla.

Pentru ¥ 1000 in timpul saptamanii sau ¥ 1300 de sarbatori, clientii pot petrece o ora de joaca si de alint – cu atentie, cu animalutele intepatoare, care au fost mult timp comercializate ca animale de companie, desi nu sunt native in Japonia.

“Toti aricii sunt prietenosi, chiar daca unii dintre ei pot intepa”. A spus Anna Cheung, vizitatoare de 11 ani, din Marea Britanie.

Mizuki Murota, membru in staff-ul unei cafenele tematice cu iepurasi din aceeasi cladire, a afirmat ca “magazinul a fost popular inca de la deschiderea sa, din februarie, clientii stand adesea la rand”.

“Am vrut sa le aratam oamenilor farmecul aricilor, care dau impresia ca sunt greu de abordat. Ne-am dorit sa-i scapam de aceasta imagine si sa lasam oamenii sa-i atinga”, a declarat Murota.

Cel mai dragut lucru la arici este sa-i convingi sa se joace cu tine.

Ultimele articole