logo site în format text 'totul despre cafea'
Amazon și-a lansat propriul brand de cafea ...boabe de cafea, cafea, cafea verde, cultivare, ferma, ferme, flori de cafea, fructe de cafea, padure

Amazon și-a lansat propriul brand de cafea: Happy Belly

Amazon-cafea-mare Vrei o „Happy Belly”? Intră pe Amazon! Nu e o glumă, ci gigantul site online de shopping a introdus pe piață un brand propriu de cafea: Happy Belly. Un brand care promite cumpărătorilor online „loturi de pachete artizanale, cu mici amestecuri de cafea prăjită, ca cele din magazinul tău favorit de cafea din cartier”.

100% arabica, în regim Fairtrade
Produsele inițiale de cafea, aflate sub marca Happy Belly, sunt un amestec de boabe prăjite de cafea pentru mic dejun, pentru espresso, pentru cafea italiană prăjită și cafea italiană decofeinizată. Toate amestecurile 100% arabica respectă principiile Fairtrade și conțin cafele organice certificate din locuri divulgate de companie, din Europa Centrală și America de Sud. Ele sunt vândute în pungi de 340 de grame, care conțin cafea măcinată sau boabe întregi.

„Mama Bear”
Nu este primul produs pe care Amazon vrea să îl vândă sub marcă proprie. Luna trecută, în presa internațională au apărut știri conform cărora Amazon și-a planificat să vântă numeroase obiecte cu etichete proprii, inclusiv scutece, alimente pentru copii, îmbrăcăminte și accesorii de curățare. Lansarea brandului de cafea a avut loc în același timp cu lansarea unei linii proprii de produse alimentare pentru copii: „Mama Bear”. Apariția acestor linii proprii nu a fost văzută cu ochi buni de mulți distribuitori, parteneri ai Amazon, întrucât giganta companie reprezintă o concureță acerbă din pricina prețurilor care pot fi mai mici.

Mai mult profit, mai multe nemulțumiri
Mulți sunt de părere că mișcarea făcută de Amazon este o modalitate a acestuia de a reduce costurile de transport și de a obține cifre mai mari de profit, controlând categoriile cu produse de încredere, veștic căutate, precum cafeaua și alimentele pentru bebeluși. În descrierile de produs ale fiecărui pachet de cafea, Amazon prețină Canada ca fiind țara de origine, oferind totodată ghiduri de preparare a cafelei, note de aromă, note de prăjire, sugestii pentru depozitare și alte de tipuri de conținut complementar, oferite în mod normal de companiile de cafea prăjită.

Ultimele articole