logo site în format text 'totul despre cafea'

Cafenele

Top 5 cafenele din Bucuresti

Origo Coffee Shop
Origo este o cafenea din Centrul Vechi unde iubitorii cafelei isi gasesc energia si inspiratia intr-o ceasca, unde selectia de cafele de origini si metodele inovatoare de brewing ofera oaspetilor o noua experienta si un spectacol inedit al aromelor. Mai mult decat atat, experienta poate fi luata la pachet: cafele de specialitate si ceaiuri, ustensilele si echipamentele profesioniste pentru aplicarea celor mai cunoscute metode de brewing asteapta sa fie alese de pasionaţi. Seara, cestile de cafea se transforma in pahare de cocktail. Origo devine pentru cateva ore Cocktail Bar si isi surprinde prietenii care-i calca pragul cu un meniu special de cocktail-uri concept si bsuturi clasice.
Program:
luni – vineri: 07:30 a.m. – 02:00 a.m.
sambata: 09:00 a.m. – 04:00 a.m.
duminica: 09:00 a.m. – 02:00 a.m.
Adresa: Str. Lipscani nr. 9

Pascucci Caffe Shop
Avandu originile in patria cafelei espresso – Italia, Pascucci inseamna traditia unei cafele care cultiva gustul pentru excelenta si rasfatul retetelor originale inovatoare, de aici si numele cafenelei de pe Calea Dorobantilor. Prima cafenea Pascucci a fost deschisa acum 5 ani la Rimini, iar succesul acesteia a incurajat o extindere rapida, astfel incat acum exista in peste 120 de cafenele in cele mai diverse orase de pe glob: Hong King, Seoul, Bangalore, Ankara, Moscova, Riga, Copenhaga, Londra, Malaga, New York etc.
Program:
luni-suminica: 09:00 a.m. – 01:00 a.m.
Adresa: Calea Dorobantilor 140A

Tete-a-Tete Coffee Art & Chill
Tete-a-Tete Coffee Art & Chill este un lounge in Parcul Herastrau, departe de viata agitata a orasului. Un spatiu intim si hedonist, care aduce in acelasi loc tot ceea ce poate sa cultive placerea si relaxarea: cafeaua, ceaiul, cartile, muzica, teatrul, lenevitul sub cerul liber.
Veti regasi cate ceva din aerul Parisului, alaturi de piese de teatru jucate de actori romani talentati, teatru de improvizatie, concerte de jazz, lansari de carti, expozitii, targuri vintage, de arta si handmade.
Program:
luni – duminica: 10:00 a.m. – 06:00 a.m.
Adresa: Parc Herastrau, langa Gradina Japoneza

Readers Cafe
Readers Cafe este pentru cei care vor sa sa savureze o cafea si o mancare gustoasa, sa citeasca o carte buna si sa asculte o muzica placuta. Deschisa in martie 2011, in cadrul cladirii de birouri Metropolis Center din Bucuresti, Readers Cafe este un spatiu destinat experientelor culinare extraordinare, are un stil unic si iti permite sa te bucuri de o carte buna. Pentru cei care ii trec pragul nu este nicio surpriza faptul ca Readers Cafe gazduieste in mod regulat concerte live, voci si instrumentisti extraordinari.
Program:
luni – sambata: 09:00 a.m. – 11:00 p.m.
Adresa: Bulevardul Iancu de Hunedoara nr. 56-60

Ramayana Cafe
Deschisa de 5 ani, Ramayana Cafe este in continuare singura cafenea din Bucuresti unde poti sa te rasfeti cu produse exotice, unice in Bucuresti, sa te lafai in decoruri bogate, orientale si sa uiti sa mai pleci, deoarece este deschis Non-Stop, insusi sloganul cafenelei ne inspira acest lucru – ” Mereu deschisa, mereu destinsa!” Inspirata din povestile cu 1001 de nopti, Ramayana pastreaza ce este mai bun din cultura vestica. Pe langa decorul oriental si decoratiunile bogate, muzica din Ramayana intregeste atmosfera, fiind extrem de diversa si atent selectionata.
Program:
luni-duminica: non-stop
Adresa: Str. Baldovin Parcalabur nr. 11